september 29, 2016 in Nieuws eHealthCompany

eHealthCompany Launchparty

Op 29 september 2016 is de eHealthCompany officieel gelanceerd. Met 100+ bezoekers, waarvan 60% partner is of overweegt te worden, en 50 mini-pitches een interactieve kennismaking tussen toekomstige partners.

Eco-systeem voor een vitale(re) samenleving

Op de launch party van de eHealthCompany hebben circa 60 aankomende partners actief met elkaar kennis gemaakt. Na een inspirerende introductie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door Bartel Geleijnse van The Colour Kitchen, hebben de deelnemers elkaar in korte pitches meegenomen in hun eigen wereld, expertise en motivatie. Direct op de “markt-vloer” ontstonden diverse combinaties van partners, die in staat zijn daadwerkelijk het verschil te maken in een concrete uitdaging in de praktijk. Vaak staat deze oplossing symbool voor een – op termijn – schaalbare aanpak.

"“Wil je snel gaan, ga alleen!
Wil je ver komen, ga samen!”"

Keniaans gezegde

Concreet vervolg !

Na deze interactieve kennismaking, volgt een groot aantal “werk-trajecten”. Met een vaak wisselende groep van partners wordt samen gewerkt aan concrete producten, diensten en oplossingen. Altijd met de client, zijn familie en min of meer professionele begeleider in gedachten. eHealthCompany draagt daarbij zorg voor een goede en betrouwbare aansluiting bij de beoogde gebruikers en betrokkenen: “de markt !”

Tekst: Jan Willem Faessen

Wanneer: Donderdag 29 september 2016 van 12:30 tot 18:00 (CEST)

Waar: Groot Handels Gebouw – Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam

 

Partner worden van ons eco-system?

Vragen? Neem telefonisch contact op 010 524 11 37 of mail naar office@ehealthcompany.nl