oktober 11, 2016 in Nieuwe Producten & Partners

Qualizorg en Reflectum samen verder!

Per 1 oktober 2016 neemt Qualizorg b.v. de ROM-activiteiten over van Reflectum b.v.

Samenwerking in de markt !

Op 1 oktober neemt Qualizorg de Routine Outcome Monitoring (ROM) activiteiten over van Reflectum b.v. Alle partners in de keten, gebruikers, techniek-leveranciers en uitgevers van vragenlijsten, hebben actief bijgedragen aan deze samenwerking en staan achter de krachtenbundeling en de beoogde service-strategie van de gezamenlijke activiteiten binnen Qualizorg.

Qualizorg wil met deze bundeling haar positie als marktleider in kwaliteitsmetingen in de zorg, verder verbreden naar RoutineOutcome Monitoring (ROM)-metingen in ondermeer de GGZ. CEO Rutger van Zuidam formaliseert hiermee de jarenlange samenwerking tussen Reflectum en Qualizorg. Qualizorg zal ook het merk Reflectum overnemen en gebruiken voor haar activiteiten in het ROM-veld.
Arjan van der Weijde, oprichter en CEO van Reflectum b.v., zal vanuit eHealthCompany de overgang en markt-introductie begeleiden namens Qualizorg.

"met de integratie van Reflectum en Qualizorg zijn we in staat ons Rom-aanbod en service verder te professionaliseren en onze gebruikers in de nabije toekomst een breder aanbod te bieden op het gebied van het meten van klachtbeloop, kwaliteit van leven, eigen regie en client-tevredenheid"

Arjan van der Weijde (CEO Reflectum)

Ieder bedrijf in zijn kracht !

eHealthCompany, eigenaar van Reflectum b.v., geeft met deze overdracht invulling aan haar eigen strategie om de levering van concrete zorg-oplossingen aan professionele partners over te laten. Om zich vervolgens in nauwe samenwerking met deze partners te richten op verbreding en verdieping van het aanbod.

"met de overname van Reflectum betreden we de Rom & GGZ-markt!"

Rutger van Zuidam (CEO Qualizorg)

Over Reflectum

Reflectum gelooft in de kracht van feedback voor het verbeteren van kwaliteit, transparantie en consumentenbelangen in de gezondheidszorg. Reflectum is daarom al sinds 2007 actief met implementaties en advies op het gebied van ROM (Routine Outcome Monitoring) binnen de GGZ. Reflectum maakt daarbij gebruik van Vital Health Quest-manager als generiek basis platform voor een goede en betrouwbare ROM implementatie.

Over Qualizorg

Zorg in Nederland is meer dan ooit in beweging. Het is één kakofonie waarin zorgverleners,  (instanties), zorgverzekeraars, overheden en patiënten(organisaties) over elkaar heen buitelen om uit te leggen hoe het moet. Het credo: de zorg moet beter, betaalbaar èn transparant worden. In deze complexe wirwar werkt Qualizorg in alle nuchterheid aan haar stip op de horizon: de kwaliteit van zorg zichtbaar maken vanuit patiënt-perspectief.

Lees meer binnen 'Nieuwe Producten & Partners '

Partner worden van ons eco-system?

Vragen? Neem telefonisch contact op 010 524 11 37 of mail naar office@ehealthcompany.nl